Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bodrum'un kıyıları işgal altında: 7 otel daha yapılacak

Bodrum'un İçmeler ve Yaylaçiftliği kıyıları arasında bulunan hazine arazisine ait alana 7 tane otelin yapılmasına karar verildi. 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki alana otel yapılmasına ise yurttaş tepkiyle karşıladı.

Bodrum'un kıyıları işgal altında: 7 otel daha yapılacak

Bodrum'un İçmeler ve Yaylaçiftliği kıyıları arasında bulunan hazine arazisine ait alana 7 tane otel yapılmasına karar verildi. 

SZC TV'de Fırat Fıstık'ın haberine göre, Bodrum'un yeşillik alanlarına otel ve tatil köyü yapılması için bakanlık ilan çıkarttı. 3575 yatak kapasiteli olacak olan oteller için yol çalışmalarının başlatıldığını da ifade etti. 

YURTTAŞ İSYAN ETTİ

Otel ve tatil köyü olarak, yeşillik alanların kullanılma açılmasına tepkili olan bir yurttaş, "Turizm dokunulmazlığına sığınılarak yapılan ve ileride çok acı sonuçlar doğuracak olan bir olay. Ama unutmasınlar, burada yaşayanlar var" şeklinde konuştu. 

Kıyılar ve koyların risk altında olduğu belirtilen haberde, kaçak iskelelerin, deniz doldurmaların olduğu ve halkın denize girebileceği alanın çok az kaldığının da altı çizildi.

Şezlong koyarak koylardan da para alındığını söyleyen yurttaş, "Herkes biliyor bunu, parayla denize girilir mi?" diyerek sitem etti. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

bodrum İçmeler Yaylaçiftliği