Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Canlı yayında tecavüz edip saatlerce dövdüler

Konya'da masaj salonu çalışanı 20 yaşındaki E.K., arkadaşının evinde içkisine ilaç katılarak bayıltıldı. Genç kız, İçkisine ilaç atılarak bayıltılan evde bulunanların tecavüzüne uğradı.

Canlı yayında tecavüz edip saatlerce dövdüler

Konya'da masaj salonu çalışanı 20 yaşındaki E.K., arkadaşının evinde kabusu yaşadı. İçkisine ilaç atılarak bayıltılan genç kız, evde bulunanların tecavüzüne uğradı. Bu anları sosyal medyadaki canlı yayında paylaşan 5'i 18 yaşından küçük 8 şüpheli hakkında dava açıldı. 

Sabah’tan Tolga Yanık’ın haberine göre, Konya'da masaj salonunda çalışan 20 yaşındaki E.K., arkadaşlarının evine gidip burada iki bardak alkol içti. İçeceğine ilaç atılan E.K. kendinden geçti.

Şüpheliler, tecavüz ettikleri anlara ait görüntüleri genç kızın cep telefonuna atarak yeniden eve gelmesini isteyerek şantaj yaptı. Mecbur kalıp eve giden E.K. bu seferde evdeki kızların şiddetine maruz kaldı. E.K'nin üzerini soyup, saatlerce şiddet uygulayan şüpheliler bununla da yetinmedi.

Şüpheliler önce ilişkiye girdikleri videoları sosyal medyada yaydılar ardından da genç kızdan zorla aldıkları sosyal medya şifresi üzerinden canlı yayın açıp, şiddeti de an be an yayınladılar. E.K'nın bir arkadaşı, bu anları görüp polise başvurdu. E.K. polis eşliğinde hastaneye gidip muayene olurken A.S. (19), H.H.P. (24), B.C.B. (20), A.B. (17), S.T.Ö. (17), U.A.K. (15), A.A.K. (17) ve S.K. (18) gözaltına alındı. Şüphelilerden A.S., H.H.P. B.C.B., A.B. ve S.T.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KIZ ARKADAŞI İÇKİSİNE İLAÇ KOYMUŞ

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmasını tamamladı. Şüpheliler hakkında 'nitelikli cinsel saldırı', 'nitelikli yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'özel hayatın gizliliğini ihlal', 'şantaj', 'sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme', 'eziyet', 'silahlı tehdit', 'mala zarar verme', 'kasten yaralama', 'basit yaralama' gibi suçlarından 69 yıla kadar varan hapis cezaları istemiyle dava açıldı.

İddianamede kadın şüphelilerden S.K. ile mağdur E.K. arasında bilinmeyen nedenle husumet olduğu, S.K'nın E.K'nın içkisine konulan madde ile kendisinden geçmesini sağlayarak erkek şüphelilerin E.K. ile ilişkiye girip, bu anları da kayda almaları konusunda anlaştığı belirtildi.

'BİR ŞEY HATIRLAMIYORUM'

İddianamede E.K'nin ifadesine de yer verildi. E.K., "İçki içtikten sonra boş bardağı S.K'ya verdim. S.K. içki koyup yine bana verdi. Bunu da içtikten bir süre sonda bilincimi kaybetmişim. Sabah kendime geldiğimde ne olduğunu anlayamadım. Evden ayrılıp işe gittim. Bir gün sonra whatsapptan cinsel ilişki videoları gönderdiler. Görüntülerde baygın haldeyken ilişkiye girdiklerini gördüm. Eve gelmezsen videoları yayacaklarını söyleriler. Bunun üzerine eve gittim. Yaşadığım olay nedeniyle ağlarken üzerimdeki kıyafetleri zorla çıkarttılar. Tekme ve yumrukla uzun süre dövdüler. Aldığım darbeler nedeniyle bayılmışım" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Konya Masaj salonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığı