Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Canlı yayını terk etmişti: Fatih Altaylı'dan Buket Aydın'ı kızdıracak sözler

Gazeteci Fatih Altaylı, Şaban Sevinç'le yaşadığı tartışmanın ardından canlı yayını terk eden Buket Aydın hakkında “Söylediğinin bir önemi yok. Konuşmaya değer varlık değil” yorumunu yaptı.

Canlı yayını terk etmişti: Fatih Altaylı'dan Buket Aydın'ı kızdıracak sözler

TV 100’de yayınlanan programda Buket Aydın ile Şaban Sevinç bir tartışma yaşamıştı. Bu konuyu değerlendirmesi için sorulan Fatih Altaylı, “Söylediğinin bir önemi yok. Konuşmaya değer varlık değil” dedi.

Tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında gazeteci Şaban Sevinç ile Buket Aydın arasında yaşanan tartışma gündeme oturdu.

BUKET AYDIN CANLI YAYINI TERK ETMİŞTİ

Sevinç'in "CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez" sözlerine sinirlenen Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Seni kim böyle yönlendiriyor. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç." diyerek canlı yayını terk etmişti.


FATİH ALTAYLI'DAN BUKET AYDIN YORUMU: KONUŞMAYA DEĞER VARLIK DEĞİL

Programda yaşananlar ve Buket Aydın’ın saatinin sorulduğu Fatih Altaylı şunları söyledi:

“Benim vaktim kıymetli. Adını andığın kişiden bahsedecek isteğim yok. Söylediğinin bir önemi yok. Neden televizyonlara çıkarıyorlar. Güzellik salonu sahibi mi ne. Konuşmaya değer varlık değil. “


Haber Kaynağı : 12punto

Buket Aydın Fatih Altaylı Şaban Sevinç kredi kartı