Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Küçük'ten 'Cumhur'a Ayhan Bora Kaplan' ve 'Sinan Ateş' uyarısı: 'Davalar konuşuldukça...'

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, uzun süredir gündemden düşmeyen Ayhan Bora Kaplan ve Sinan Ateş davasının Cumhur İttifakı'na zarar verdiğini söyledi.

Cem Küçük'ten 'Cumhur'a Ayhan Bora Kaplan' ve 'Sinan Ateş' uyarısı: 'Davalar konuşuldukça...'

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Ayhan Bora Kaplan ve Sinan Ateş dosyası üzerinden Cumhur İttifakı'na uyarılarda bulundu.

Küçük, "Bir siyasi yolsuzluğa bulaşmasa bile o kişi hakkında hemen herkesin bu tür haberler yapması o kişinin aleyhine olur. Hele hele günlerce konuşulması daha kötü etki yapar. Ayhan Bora Kaplan ve Sinan Ateş davaları konuşuldukça Cumhur İttifakı’na zarar veriyor" ifadelerini kullandığı yazısında şunları söyledi:

"ŞARDAN'A BİLGİ SIZDIRDILAR"

"2023 Eylül ayından bu yana Ayhan Bora Kaplan davası konuşuluyor. Şu an cezaevinde olan polisler, Ayhan Bora Kaplan’la Süleyman Soylu bağlantılı demek istediler. Aylarca Tolga Şardan’a bilgi sızdırdılar. Sözcü gazetesinde yazılar çıkarttılar.

"HALKIN OLAYLARA BAKIŞI OLUMSUZ"

Ama Allah ellerine ayaklarına dolaştırdı. Gizli tanığı kaçırdılar. Adam aylarca dışarıda yemiş içmiş gezmiş. Soylu döneminde ABK korunuyordu iması oluşturuldu. Şimdi ise hükûmete kumpas iddiası konuşuluyor. Bu konu gündemde kaldıkça AK Parti’ye zarar veriyor.

Aynı şey Sinan Ateş cinayeti için de geçerli. Devlet Bahçeli gerekenleri söyledi. Bu cinayetle ilgili elinde bilgi belge olan varsa hepsi aydınlatılsın. Olaya karışan herkese de gereken cezalar verilsin. Bu cinayet er ya da geç aydınlatılacaktır. Aksi düşünülmez. Bu cinayet de konuşuldukça Cumhur İttifakı’na zarar veriyor. Halkın olaylara bakışı olumsuz."


Haber Kaynağı : 12punto

cem küçük Tolga Şardan Sinan Ateş Ayhan Bora Kaplan Cumhur İttifakı