Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten çifte standart tepkisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Gaziosmanpaşa'daki seçimlere ve Bahçelievler'deki meclis üyeliklerine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Çelik, "Bahçelievler’de meclis üyeliği yeniden sayımında sayılan 5 sandıkta +1 oy hanemize yazıldı" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten çifte standart tepkisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa'daki seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Çelik, Bahçelievler'de CHP'nin önde çıktığı meclis üyeliği seçimine AKP'nin itirazının kabul edildiğini, ancak belediye başkanlığı seçimine CHP'nin itirazının reddedildiğini duyurdu.

Bu durumu "çifte standart" olarak nitelendiren Çelik, Gaziosmanpaşa'da yeniden sayım kararı alınıp Ümraniye ve Fatih'te itirazların reddedilmesine de dikkat çekti.

Çelik, Bahçelievler'de meclis üyeliği seçiminde yeniden sayılan 5 sandıkta CHP'nin 1 oy kazandığını da açıkladı.

Özgür Çelik'in ifadeleri şu şekilde:

"Bahçelievler’de seçim kurulu, rakip siyasi partinin önde çıktığımız meclis üyeliği seçimine itirazını kabul etti, belediye başkanlığı seçimine bizim itirazımızı reddetti. Bunun adı çifte standarttır! Tıpkı Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım kararı alınıp, Ümraniye’de Fatih’te itirazlarımızın reddedilmesi gibi! 

Bahçelievler’de meclis üyeliği yeniden sayımında sayılan 5 sandıkta +1 oy hanemize yazıldı."


Haber Kaynağı : 12punto

Özgür Çelik CHP