Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
36,9915
Dolar
Arrow
34,2844
İngiliz Sterlini
Arrow
44,3446
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.715

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan TUSAŞ saldırısına dair ilk açıklama!

Ankara'daki TUSAŞ tesisine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan ilk açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan TUSAŞ saldırısına dair ilk açıklama!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesisine düzenlenen bombalı saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine vekalet eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Yılmaz, saldırıyı lanetledi ve "Terör örgütleriyle güçlü ve kararlı mücadelemiz devam edecektir" ifadelerini kullandı. 

Cevdet Yılmaz'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyorum.

Saldırıda şehit olan savunma sanayimizin kahramanlarına Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Saldırının gerçekleştiği ilk andan itibaren güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca da adli soruşturma başlatılmıştır.

Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de her alanda tam bağımsız bir Türkiye ideali için gece gündüz ter döken tek bir vatandaşımızı bile yolundan döndüremeyecektir.

Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da terörle ve terör örgütleriyle güçlü ve kararlı mücadelemiz devam edecektir."



Haber Kaynağı : 12punto

Ankara patlama tusaş Ankara TUSAŞ saldırı