Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8510
Dolar
Arrow
34,2182
İngiliz Sterlini
Arrow
45,4500
Altın
Arrow
2925,0000
BIST
Arrow
8.898

Danilo Şef Barbaros'a özendi pizza tabağını bilerek düşürdü

Masterchef Allstar programı her akşam yeni bir bölümle seyircinin karşısına çıkarken bölüm tanıtımları da dikkat çekici sahnelerle dolu oluyor. Pazartesi gününe ait son tanıtım görüntüsünde Şef Danilo Zanna'nın elinde pizza tabağıyla yere düştüğü görülüyor.

Danilo Şef Barbaros'a özendi pizza tabağını bilerek düşürdü

Mavi takım kaptanının seçildiği pazartesi gecesi bölümü için yapılan tanıtımda, yarışmacıların mavi takım kaptanı olabilmek için pizza yapacakları anlaşıldı.

Pizzalar arasında yer alan ve Hawaii pizza olarak geçen ananaslı pizzayı hazırlamak istediğini söyleyen Barbaros ve ananaslı pizzadan her seferinde rahatsızlık duyduğunu söyleyen Danilo Şef arasında ilginç bir olay yaşandı.

Yarışmanın sürekli izleyicileri Danilo Zanna'nın ananaslı pizzayı sevmediğini bilir, bu konuda her fırsatta olumsuz yorumunu yapmaktan geri durmayan Şef Danilo Zanna, mavi takım kaptanının seçileceği gece de de masada bulunan ananaslı pizzaya tepkisini sanki ayağı takılıp düşmüş gibi yaparak gösterdi.

Barbaros da kendi yarıştığı sene, şeflere göstermek istemediği tabağı sanki ayağı takılmış gibi yapıp yere düşürmüştü.

Şef Zanna da, ananaslı pizzayı sevmediği için Barbaros'a özendi ve sanki ayağı takılmış gibi yapıp pizza tabağını yere düşürdü.

 


Haber Kaynağı : 12punto

ananas pizza MasterChef All Star Danilo Zanna