Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan- Engin Polat krizinde son durum ne? Süreç nasıl ilerleyecek?

MASAK’ın hazırladığı raporun ardından, sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın, “Kara para aklama” ve “vergi kaçırma” iddialarıyla mal varlıklarına el konulup yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Çift hakkında gazetecilerden "kaçma" ve "delil karartma" uyarısı geldi.

Dilan- Engin Polat krizinde son durum ne? Süreç nasıl ilerleyecek?

Dilan Polat  ve Engin Polat'ın MASAK tarafından “Kara para aklama” ve “vergi kaçırma” iddialarıyla hazırlanan raporuyla beraber mal varlıklarına el konulmuştu.

Olayların ardından çiftin markalarından birine yüzlerce şikayet gelirken para iadesi yapılamadığı sitenin bakıma alındığı iddia edildi.

KAÇACAKLAR MI?

Son olarak fenomen Dilan Polat sosyal medya hesaplarından Instagram hesabını kapattı. Olayın ardından gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından isim vermeden, “Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar” diye sitem ederken, gazeteci Alican Uludağ ise “İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor” diyerek uyardı.

Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Namuslu yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor. Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar… Mızrak çuvala sığmaz.. Emniyette , avukatlarda, savcılarda, hakimlerde herkes tek tek afişe olacaktır bu hikayede” dedi. 

Özdemir’in paylaşımını alıntılayan Alican Uludağ ise, “Dilan Polat ve eşi hakkında şuan yurt dışı çıkış yasağı var. Emniyetin onları 7/24 izlediğini düşünüyorum. Ancak gözaltı vs yapılması için dosyasının Çağlayan Adliyesinden Anadolu Adliyesine gönderilmesi gerekiyor. İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor” ifadelerini kullandı.


DUBAİ İDDİASI

Gazeteci Erk Acarer ise, "Emniyet kaynaklarından aldığımız bilgilere göre Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Dubai'ye kaçış planı yapıyor" demişti.



Haber Kaynağı : 12punto

MASAK Dilan Polat Engin Polat