Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Diyanet’in öğle yemeği listesinde yok yok! Fiyatlar neredeyse sudan ucuz...

Lüks harcamaları ve bütçesiyle birçok bakanlığı geride bırakan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın öğle yemeği listesi ortaya çıktı. Diyanet'in menüsünde her gün etli yemek var.

Diyanet’in öğle yemeği listesinde yok yok! Fiyatlar neredeyse sudan ucuz...

Milyarlarca liralık bütçesiyle birçok bakanlığı geride bırakan ve lüks makam araçlarıyla gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı'nın üst düzey yöneticileri için hazırlanan öğle yemeği listesi ortaya çıktı.

Yurttaşların ucuz et için saatlerce beklediği ve kuyruk oluşturduğu bugünün Türkiye'sinde, Diyanet'in menüsünde her gün etli yemek bulunuyor.

FİYATLAR NEREDEYSE SUDAN UCUZ!

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, Diyanet’in 17 Mayıs, yani bugünkü sofrasında “mısır çorbası, çiftlik köfte, bulgur pilavı, meyve” olacak. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı, Diyanet Akademisi Başkanı, Genel Müdürler, Rehberlik ve Teftiş Başkanı, Strateji Geliştirme Başkanının bu menü için 67.5 TL ödediği öğrenildi. Ancak Diyanet’te çalışan 4/D’li işçiler, radyo tv personeli ve KOMAŞ personeli ile Başkanlık personeli 100 TL ödüyor. Misafirler için ise yemek 110 TL. Aşçı, bekçi, hizmetli, şoför, yönetmen, 4/B sözleşmeli personel bu yemek için 30 TL, başkanlık müşaviri, baş müfettiş, hukuk müşaviri, avukatlar da 42 TL ödüyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Erbaş Diyanet Diyanet İşleri Başkanlığı diyanet öğle yemeği listesi