Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ekonomist Korhan Berzeg son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki kırsal alada bulunan ve geçen yıl haziran ayından itibaren haber alınamayan Ekonomist Korhan Berzeg'in cenazesi toprağa verildi. Nisa Berzeg, babasının kayıp olduğu yaklaşık 1 yıllık süreç içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini ve sürecin çok zor geçtiğini vurguladı.

Ekonomist Korhan Berzeg son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlenen kemik parçaları düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta bulunan ve Berzeg'e ait olduğu değerlendiren kafatası ile diğer kemik parçalarının, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemeleri tamamlandı.

KEMİKLERİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Berzeg'e ait olduğu belirlenen kemikler, Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek, ekonomistin eşi Angela Berzeg ile kızları Nisa ve Sibel'e teslim edildi.

Korhan Berzeg'in cenazesi, Armutlu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında babası Muhsin Berzeg'in kabrinin yanında toprağa verildi.

TÖRENE ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Cenaze törenine, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balıkesir İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ali Bahadır Aslan, Gönen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Civan, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ile vatandaşlar katıldı.

Nisa Berzeg de babasının kayıp olduğu yaklaşık 1 yıllık süreç içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini, sürecin çok zor geçtiğini vurgulayarak, sonuçlanmış bir soruşturma olmadığından sürecin devam etmesini istediklerini kaydetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Angela Berzeg Adli Tıp Kurumu Balıkesir Gönen korhan berzeg

İlgili Haberler