Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Elazığ'daki okulda navigasyon hatası: Lionel Messi İlkokulu

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinden bulunan bir ilkokulun navigasyonda "Lionel Messi İlkokulu" olarak geçtiği görüldü. Belediye başkanı ise durumda bir yanlışlık olduğunu ifade etti.

Elazığ'daki okulda navigasyon hatası: Lionel Messi İlkokulu

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinde bulunan bir okulun, haritalarda 'Lionel Messi İlkokulu' olarak adlandırılması şaşkınlık yarattı.

Resmi adı Üçocak İlkokulu olan okulun navigasyonda Arjantinli ünlü futbolcu Messi’nin adı olarak geçiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ise Çok şaşırdığını, inanamadığını ancak konumun burayı gösterdiğini söyledi.

Yegül, sözlerine  sözlerine şu şekilde devam etti:

"Çok şaşırdım, ben de inanamadım ama baktım ki konum burayı gösteriyor. Arama motorunda 'Lionel Messi Ortaokulu' yazdığınızda konum burayı gösteriyor."

"KİMSE BİLMİYORDU"

"Bu işin meraklısı olanlar böyle bir yerin olduğunu söyleyince, navigasyon açarak buraya geldik. Konum tam olarak burayı gösteriyor. Lionel Messi Ortaokulu bulunduğumuz yer oluyor. Burası da Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesi. Kimse buranın adının Messi olarak geçtiğini bilmiyordu.

"BURAYA DAVET EDECEĞİZ"

"Sosyal medyaya düşünce burası farklı bir anlam kazandı. Messi, Türkiye’ye gelirse buraya davet edeceğiz. Üçocak’ın kuruluşundan beri okulumuzun bulunduğu yer burası. Bizim buraya 1953 yılında okul yapılmış ve o tarihten beri okulun yeri burasıdır. Bir yanlışlık olmuş ama biz memnunuz böyle kalsın. Hatta isim değişikliği için kaymakamlık ve ilgili kurumlarla görüşeceğim."



Haber Kaynağı : 12punto

Elazığ ilkokul Lionel Messi