Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan açıkladı: Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıda bir yurttaş hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezinde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, saldırıda yaralanan bir yurttaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Erdoğan açıkladı: Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıda bir yurttaş hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yaralılarımızdan da bir tanesinin Hakk'a yürümüş olmasından dolayı ona da Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Çağlayan Adliyesi'nden meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla adalet camiamıza ve halkımıza geçmiş olsun diyorum. Hain saldırıyı bertaraf eden güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Biri kadın diğeri erkek iki terörist, alçak emellerine ulaşamadan görevli polislerimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Türkiye, tüm terör örgütleriyle ve destekçileri ile mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyor, bu arada yaralılarımızdan da bir tanesinin Hakk'a yürümüş olmasından dolayı ona da Allah'tan rahmet diliyorum." 

HAYATINI KAYBEDEN YURTTAŞIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde önce ağır yaralanan ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yurttaşın adının Dilfıraz Karataş olduğu öğrenildi.

Olayda 3'ü polis 6 kişi yaralanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Çağlayan Adliyesi Erdoğan Polis