Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Erdoğan'dan 'emekli maaşı' açıklaması: 'Bize ve ekibimize güvenin'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitinginde konuştu. Ekonomiye ilişkin mesajlar veren Erdoğan, "Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum" dedi.

Erdoğan'dan 'emekli maaşı' açıklaması: 'Bize ve ekibimize güvenin'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partsinin Çorum mitinginde konuştu.

"BU ARA ÇIKARDILAR BİR ŞEY..."

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Memurun, işçinin, emeklinin aylıklarında yüzde 50’ye varan oranlarda artışa gittik. Şimdi bu ara çıkardılar bir şey; ‘emeklinin maaşlarını artıralım.’ Yüzde 50’ye varan artışlar yaptık. Emeklilerimizin sıkıntılarını hafifletmek amacıyla tek seferlik 5 bin lira ödenmesi, bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artırılması, banka promosyonlarının yükseltilmesi gibi çeşitli çözüm yollarını devreye aldık. Kamu bankalarımız başvuruları almaya başladı. İkramiyeler gelecek hafta hesaplara yatıyor. Depremin ekonomimizin yüklediği faturaya rağmen bu adımları attık.

"GÜVEN" İSTEDİ

En büyük baş ağrımız olan enflasyon konusunda da adım atıyoruz. Fırsatçılarla ilgili bakanlıklarımız adımlarını atıyor. Yılın ikinci yarısında enflasyondaki büyük düşüşü hep birlikte göreceğiz. Bundan 85 milyonun tamamı faydalanacak. Kelebek ömürlü geçici rahatlama değil kalıcı istiyoruz.

Daha önce nasıl enflasyonu tek haneli rakamlara biz indirdiysek, inşallah aynısını yine biz başaracağız. Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız, güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Emekli İkramiyesi emekli maaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan