Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma' eleştirisi: 'Kimse kusura bakmasın...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse kusura bakmasın. Ama milletin cebinden basın mensuplarına özel uçakla Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz" sözleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle birlikte gerçekleştirdiği Roma seyahatine tepki gösterdi.

Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma' eleştirisi: 'Kimse kusura bakmasın...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay'ın 162. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"HİÇBİR HAKLI GEREKÇESİ OLAMAZ"

İmamoğlu'nun Roma ziyaretine tepki gösteren Erdoğan, "Kimse kusura bakmasın. Ama milletin cebinden basın mensuplarına özel uçakla Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu konuda atanmış ya da seçilmiş tüm makam sahipleri daha dikkatli daha hassas davranmalı kamu malına özen göstermelidir" diye konuştu.

Yeni anayasa çalışmalarına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Eski sisteme dönüş, bu bir polemiktir. Bu polemeğin ülkeye ve millete herhangi bir hayrının dokunmayacağı kanaatindeyiz. Eskiye öykünmek yerine önümüze bakmanın, geleceğe odaklanmamız şart" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Roma