Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan’ı kızdıracak açıklama: Cem Küçük 5 bin liralık ikramiyeyi eleştirdi

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu çalışan emeklilerin hariç tutulduğu bir defaya mahsus 5 bin liralık ikramiye uygulamasını eleştirdi.

Erdoğan’ı kızdıracak açıklama: Cem Küçük 5 bin liralık ikramiyeyi eleştirdi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada emeklilere bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapılmasının kararlaştırıldığını belirterek, çalışan emeklilere ise ödeme yapılmayacağını duyurdu. 

Erdoğan, "Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak. Ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibariyle emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak" dedi. 

Milyonlarca emekli maaşlarına düzenleme beklerken, ‘müjde’ olarak nitelenen ikramiye haberiyle hayal kırıklığına uğradı.

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük söz konusu düzenlemeyi eleştirdi. Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"10 bin liranın altında alanlar için düzenleme bekleniyordu. Olmadı. 5 bin lira çok da yardımcı olmaz. İnsanların memnun olmadığını söyleyelim. Mağduriyetlerini giderecek bir düzenleme bekliyorlardı. Esas zammın ocak ayında olacağını söyledi Erdoğan. Emekiler çok memnun değil bu durumdan, haklı olduklarının altını çizelim."




Haber Kaynağı : 12punto

cem küçük Recep Tayyip Erdoğan