Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'ı ziyaret eden Ayşe Ateş'ten görüşmeye dair ilk açıklama. 'Suçluyu övenler düşünsün'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Saray'da ziyaret eden Ayşe Ateş, gerçekleştirdiği ziyarete dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan'ı ziyaret eden Ayşe Ateş'ten görüşmeye dair ilk açıklama. 'Suçluyu övenler düşünsün'

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin uğradığı cinayete dair sesini duyurmak ve mahkeme sürecinde gerçeklerin ortaya çıkması adına siyasi parti liderleriyle görüşmeler gerçekleştiriyor.

Ateş, bu görüşmeler kapsamında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Saray'da kızları ile birlikte ağırlanan Ayşe Ateş, görüşme sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ayşe Ateş görüşmeye dair şunları yazdı:

"Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, beni ve kızlarımı makamında kabul etti. Büyük bir nezaketle ağırladığı ve yaklaşık bir buçuk saat boyunca süren görüşmeye Sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanı’mızın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. 

Sayın Cumhurbaşkanı’mız beni ve kızlarımı tek tek dinledi. Kızlarıma hediye verdi. Şahsına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızla gerçekleştirdiğimiz görüşme hakkında bilgi almak için arayan bütün basın mensuplarına kısa bir özet geçeceğim: 

Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit ve iftiraları ile bize hayatı zindan eden, çocuklarımın aldığı nefesi burnundan getiren, suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. 

Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Adalet AKP Ayşe Ateş Cumhurbaşkanı Erdoğan hediye Sinan Ateş Ülkü Ocakları

İlgili Haberler