Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama açıklandı

Süper Lig ekibi İstanbulspor'un başkan yardımcısı Bayram Saral, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cep telefonunda yüklü olan tek uygulamanın Maçkolik olduğunu söyledi.

Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama açıklandı

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Saral açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulamanın Maçkolik olduğunu belirtti.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla başlatılan imza süreci ve TFF’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamalar hakkında basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayram Saral, noter onaylı imza sayısının 136 olduğunu söyledi.

"CUMHURBAŞKANI DA MEMNUN DEĞİL"

TFF’nin istemesi halinde seçimli genel kurulu haziran ayının ilk haftasında yapabileceğini vurgulayan Saral, yaptığı açıklamada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da futbolun içinde bulunduğu durumdan memnun olmadığını öne sürdü.

"TELEFONUNDAKİ TEK UYGULAMA MAÇKOLİK"

Bayram Saral ayrıca Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini söylerken, telefonunda yüklü olan tek uygulamanın 'Maçkolik' olduğunu ve birçok takımın ilk 11'ini sayabileceğini belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Bayram Saral Recep Tayyip Erdoğan Maçkolik