Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Erdoğan'la ilgili olay İstanbul iddiası! 'Ciddi risk görüyor, bu hafta...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da sandıkta ciddi bir risk gördüğünü iddia eden Nagehan Alçı, “Kent için bu hafta çok asılacak” diye yazdı.

Erdoğan'la ilgili olay İstanbul iddiası! 'Ciddi risk görüyor, bu hafta...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (24 Mart) partisinin İstanbul mitinginde konuştu.

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen mitinge katılanların sayısını açıklayan Erdoğan, “Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz bu meydanda 1,5 milyona alıştık. Bugün ise 650 bin kişi… Ama durmuyoruz" sözleriyle sitem etti.

"İSTANBUL'DA SANDIKTA CİDDİ BİR RİSK GÖRÜYOR"

Medya dünyasının tartışılan isimlerinden Nagehan Alçı, Erdoğan'ın İstanbul mitingine değindi.

Erdoğan'ın söylemlerine ilişkin olarak "İstanbul’da sandıkta ciddi bir risk görüyor" yorumunu yapan Alçı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul için bu hafta çok asılacak" ifadelerini kullandı.

Alçı seçime bir haftadan az süre kala AKP-YRP-CHP dinamiklerini değerlendirerek şu ifadeleri kullandı: 

"Ekrem İmamoğlu ve mevcut yönetime ‘akıllı değil akılsız belediyecilik’ diyerek, yine çöp-çukur- çamur göndermesi yaparak çok sert yüklendi ama ondan daha çok dikkatimi çeken Yeniden Refah’a yönelik eleştirilerdi. Yine parti ismi anmadı ama bu kez konuşmadan önce partinin önemli isimlerinden olan ve yakın zamanda sert açıklamalarla YRP’den ayrılan Suat Pamukçu’ya AK Parti rozeti taktı.

Dışarıdan bakan biri için bu çok önemli görünmeyebilir ancak Pamukçu YRP ile AK Parti’nin köprü kurmasını sağlayan isimlerin başında geliyordu, 2023 seçimlerinde partinin Cumhur İttifakı’nda yer alması ve Erdoğan’ı desteklemesinin mimarı oydu diyebiliriz.

Cumhurbaşkanı CHP seçmenini kendine çekemeyeceğini biliyor. YRP tabanı ise kardeş taban o nedenle Fatih Erbakan’ın partisini CHP’nin yanına konumlandırıp Saadetleştirme stratejisi izliyor. Bunun özellikle büyükşehirlerde etkili olabileceğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul için bu hafta çok asılacak."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP İstanbul Nagehan Alçı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri büyük İstanbul mitingi