Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eros'u öldüren Keloğlan'a protesto! 'Sitemizde katil istemiyoruz'

İstanbul Başakşehir'de Eros isimli kediyi işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan'a tepkiler devam ediyor.

Eros'u öldüren Keloğlan'a protesto! 'Sitemizde katil istemiyoruz'

İstanbul Başakşehir'de bulunan 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde, 1 Ocak sabaha karşı 03.15 sıralarında yaşanan acı olay büyük üzüntüye sebep oldu. İbrahim Keloğlan isimli şahıs, site içerisinde karşılaştığı Eros adlı kediye yönelik akıllara durgunluk veren bir saldırıda bulundu. Asansörde başlayan korkunç olayda, Keloğlan, kediyi tekmelemeye başladı ve onu apartman içerisinde sıkıştırarak işkenceye devam etti. Bu korkunç saldırı sonucunda Eros adlı kedi yaşamını yitirdi.

İYİ HAL İNDİRİMİ ALDI

Gazete Duvar'ın haberine göre; güvenlik kamera kayıtlarıyla belirlenen şüpheli İbrahim Keloğlan hakkında dava açıldı. Ancak, 8 Şubat günü görülen davada Keloğlan, iyi hal indirimi alarak serbest bırakıldı.

Kararın ardından hayvanseverler, Keloğlan'ın tutuklanması talebiyle protesto eylemi düzenledi. 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde toplanan grup, "Sitemizde katil istemiyoruz" şeklinde sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.

Sitede yaşayan bir kişi, adli süreci yakından takip ettiklerini ve seslerini duyurmak için bir araya geldiklerini ifade etti. Ayrıca, site sakinlerinin topluca imza toplamayı ve şüphelinin site yönetimi tarafından uzaklaştırılmasını talep ettiklerini belirtti. Kesinlikle sitede böyle bir cinayet zanlısını istemediklerini vurguladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Başakşehir İşkence kedi