Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erzincan Valiliği’nden ‘İliç’ açıklaması: Toprak altında işçi kalmadı

Erzincan Valiliği, 13 Şubat'ta İliç Altın Madeni'nde meydana gelen toprak kayması sırasında göçük altında kalan ve yaklaşık 4 ay sonra cansız bedenleri bulunan 9 işçiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, son 5 işçinin bugün memleketlerine gönderilerek defnedilecekleri belirtildi.

Erzincan Valiliği’nden ‘İliç’ açıklaması: Toprak altında işçi kalmadı

Erzincan Valiliği, İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan son 5 işçinin bugün memleketlerine gönderileceğini ifade etti.

Valilik, 13 Şubat'ta Çöpler Altın Madeni'nde meydana gelen çökme sırasında toprak altında kalarak aylar sonra cansız bedenleri bulunan  işçilere ilişkin açıklama yaptı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şunlar kaydedildi:

"İliç ilçemizdeki toprak kayması sonucu göçük altında kalan son 5 kardeşimizin de cansız bedenlerine ulaşılmıştır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine başsağlığı ve sabrıcemil diliyoruz. İşçilerin cenaze namazları, Erzincan Terzibaba Camisi'nde bugün öğle namazının ardından kılınacak. Fahrettin Keklik ve Şaban Yılmaz'ın cenazeleri İliç ilçesinde, Hüseyin Kara ve Abdurrahman Şahin'in cenazeleri Sivas'ta, Mehmet Kazar'ın cenazesi ise Osmaniye'de toprağa verilecek."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Erzincan İliç Erzincan