Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eski AKP’li milletvekili Kenan Sofuoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf! 'Hayatımın en büyük hatasıydı'

AKP’li eski milletvekili motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, milletvekili olduktan sonra pişman olduğunu söyledi. “Hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek” diyen Sofuoğlu, “Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey. Hayatımın büyük hatasıdır” ifadelerini kullandı.

Eski AKP’li milletvekili Kenan Sofuoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf! 'Hayatımın en büyük hatasıydı'

24 Haziran 2018'de AKP'den Sakarya milletvekili seçilen eski dünya şampiyonu motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, Fatih Altaylı’nın Youtube programına konuk oldu.

Milletvekili olduktan bir hafta sonra pişmanlık duyduğunu itiraf eden Sofuoğlu, istifa etmek için her yolu denediğini söyledi.

Sofuoğlu, 5 yıllık milletvekilliği için "Hayatımın en büyük hatasıydı" yorumunu yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrasında yarışlara ara verdiğini belirten Sofuoğlu, milletvekili adayı listesine adının yazılmasının ardından partiden gelen yoğun taleplerden şikayet etti ve şunları ekledi: 

"Danışmanlarından birini aradım, 'Cumhurbaşkanının program nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'şuraya git, buraya git' demelerinden. Kariyerimin zirvesiydi, deli gibi para kazanıyordum. Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, ‘bu ne abi' dedim. 'Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan beni caydırdı."

Sofuoğlu, Altaylı'nın "Bir daha (milletvekilliği yapmazsın, değil mi?" sorusuna "Yok ağabey, hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey... Hayatımın büyük hatasıdır" sözleriyle yanıt verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Altaylı Recep Tayyip Erdoğan Kenan Sofuoğlu