Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Eski bakan Yaşar Okuyan entübe edildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan’ın geçirdiği iç kanama sonucu yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı. Okuyan’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Eski bakan Yaşar Okuyan entübe edildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan yaptığı açıklamada babasının durumunun kritik olduğunu duyurdu.

Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız" açıklamasını yaptı.

 

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Yaşar Okuyan 28 Ağustos 1950'de İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir.  İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı.

Aktif siyasete 1970'li yılların başında MHP'de başladı. 12 Eylül 1980'de yapılan askeri darbenin ardından, MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası'nda MHP Genel Sekreter Yardımcısı olarak yargılandı. Yaşar Okuyan, Mesut Yılmaz’ın ANAP liderliğine seçilmesinden sonra bu partiden Meclis'e girdi. 20. ve 21. Dönem'de Yalova milletvekili seçildi. ANAP'tan istifa etmesinin ardından 2002 yılında eski partisi MHP'ye katıldı. Daha sonra MHP'den de ayrıldı ve 28 Mart seçimleri'nde Doğru Yol Partisi'nden Yalova Belediye Başkan Adayı oldu, fakat seçilemedi. 2008 yılında genel başkanlığını yaptığı Hürriyet ve Değişim Partisi'ni kapatarak, kadrosuyla birlikte Halkın Yükselişi Partisi'ne katıldı. 

15 Şubat 2015 tarihinde Vatan Partisi'nde genel başkan yardımcılığına getirildi. 2018 yılında görevinden ayrıldı. Aynı yıl CHP'ye üye oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan açıklamaları sonrasında 22 Şubat 2023 tarihinde CHP'den ihraç edildi.

2012 yılında Özlem Kaya ile evlenen Yaşar Okuyan’ın 3 kızı var.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Yaşar Okuyan