Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eski Olimpik atlet ve milli voleybolcu Yıldıray Pağda hayatını kaybetti

Eski olimpik atlet ve milli voleybolcu Yıldıray Pağda, vefat etti.Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Eski Olimpik atlet ve milli voleybolcu Yıldıray Pağda hayatını kaybetti

Eski olimpik atlet ve milli voleybolcu Yıldıray Pağda hayatını kaybetti.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan  yapılan açıklamada,

Türk spor camiası, eski olimpik atlet ve milli voleybolcu Yıldıray Pağda'nın vefat haberine derin bir üzüntüyle karşılık verdi. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Eski milli voleybolcumuz Yıldıray Pağda'nın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer veridl.

1938 yılında Adana'da doğan Yıldıray Pağda, voleybola Karataş Spor Kulübü'nde başladı ve kariyeri boyunca Darüşşafaka, Galatasaray ve DSİ gibi önemli kulüplerde başarılı bir performans sergiledi. Aynı zamanda 1960-1965 yıllarında atletizm milli takımında da yer alarak Türkiye'yi yüksek atlama ve 3 adım branşlarında Roma Olimpiyatları'nda temsil etti.


Haber Kaynağı : AA

Yıldıray Pağda Türkiye Voleybol Federasyonu