Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok ABD'de yakalandı... Murat Aci'nin babası 12punto'ya konuştu: 'Hak yerini bulacak'

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde ölümlü kazaya karıştıktan sonra oğlu ile ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu yakalandı. 12Punto'ya konuşan baba Özer Aci, "Biz adalet istedik, doğru yolda ilerledik. Emin adımlarla yürüdük, sonunda hakettiğini bulacak” dedi.

Eylem Tok ABD'de yakalandı... Murat Aci'nin babası 12punto'ya konuştu: 'Hak yerini bulacak'

Aslı AĞIRDİL/ 12punto.com.tr

Ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur ile yurt dışına kaçan Eylem Tok akşam saatlerinde ABD'de de yakalandı.

Haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Tunç, “ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre, Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır. Süreci bakanlık olarak yakından takip ediyoruz.” dedi.

12Punto'nun ulaştığı Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Tok'un yakalanması hakkında şunları söyledi:

"Biz adalet istedik, doğru yolda ilerledik. Emin adımlarla yürüdük, sonunda hakettiğini bulacak” dedi.

 Aci konuşmasının devamında şunları kaydetti:

İade işlemleri başlamış diye biliyorum. Zaman gösterecek. Bizim için farketmez tutuklansınlarda orda olmuş burda olmuş farketmez. 

O sırada gelini tarafından aranan Aci’ye gelini, “Aldın mı haberi baba” ifadelerini kullanırken, Özer Aci, “Aldım yavrum, aldım” yanıtını verdi Hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci, “Çok şükür” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan’da 1 Mart 2024'de saat 23.50 sıralarında 17 yaşındaki T.C.'nin kullandığı otomobil, yol kenarında arıza yapan ATV'yi tamir etmeye çalışanlara çarpmış ve kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Ardından anne Eylem Tok, oğlu T.C'yi önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırmıştı.

 

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Eylem Tok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Oğuz Murat Acı