Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Eylem Tok'tan ABD'deki mahkemeye mektup: 'Yemek yemede zorluk çekiyorum'

Kullandığı lüks araçla ölümlü kazaya karışan oğlu Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran Eylem Tok, ABD mahkemesine ilettiği mektubunda sağlık sorunlarından ve yeni planlarından bahsetti.

Eylem Tok'tan ABD'deki mahkemeye mektup: 'Yemek yemede zorluk çekiyorum'

Ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur'u Amerika'ya kaçıran yazar Eylem Tok, mahkemeye mektup sundu.

Milliyet'in haberine göre Eylem Tok, ABD mahkemesine ilettiği mektubunda sağlık sorunlarından ve yeni planlarından bahsetti.

Tok’un mektubunda “Yemek yemede, uyumada zorluk çekiyorum. Yiyecekleri midemde tutamıyorum ve önemli miktarda kilo kaybediyorum. 4 yıl önce epilepsi hastası olmaya başlamıştım. Hapishanede iki kez nöbet geçirdim. ABD’de oğlum için ve kendim için dil okuluna yazılacaktım. Sonunda da burada bir galeri açmayı umuyordum” ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Eyüp'te 1 Mart'ta yol kenarına çekilen arızalı ATV'yi tamir etmeye çalışanlara araba çarpmış ve Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

Kazaya 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ortaya çıkmıştı. Cihantimur'un olay gelen annesi Eylem Tok, oğlunu önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırmıştı. Anne ve oğlunun Amerika'daki davası sürüyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Eylem Tok Timur Cihantimur