Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Eylem Tok'un iadesinin önü açılmıştı: Özer Aci Timur Cihantimur'un ülkeye getirileceği tarihi açıkladı

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok'un Türkiye’ye iadesi istendi. Devam eden davaya ilişkin Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci 12punto’ya konuştu.

Eylem Tok'un iadesinin önü açılmıştı: Özer Aci Timur Cihantimur'un ülkeye getirileceği tarihi açıkladı

H. Deniz Yılmaz -12punto.com.tr

1 Mart gecesi İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesine ilişkin yürütülen davada savcı hakime sunduğu taslak metinde, Tok’un Türkiye’ye iade edilmesini istedi.

"ÖNÜNDE SONUNDA GELECEKLER"

Kamuoyunun yakından takip ettiği Eylem Tok davasındaki gelişmenin ardından Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, 12punto’ya yaptığı açıklamada “Önünde sonunda zaten gelecekler. Muhakkak iade edilecekler. Eylem Tok yüzde 100 gelecek” diye konuştu.

"15 EKİM'DE TİMUR CİHANTİMUR'U DA İADA EDECEKLER"

Timur Cihantimur’un 15 Ekim’deki duruşmasına işaret eden baba Özer Aci, “15 Ekim’de Timur Cihantimur’u da büyük olasılıkla iade edecekler diye düşünüyorum” dedi.

“ADALETE GÜVENSİN DEDİM”

Özer Aci, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bugüne kadar defalarca şunu söyledim. Elleri kelepçeli ülkeye dönmesin. Adalete güvensin dedim. Ama o ne yazık ki bu tercihi kullanmadı. İlle elleri kelepçeli gelecek. Kendi tercihidir. 

Burada adaletin karşısına çıksın. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Burada da alacağı cezayı da yatacak. Adalet yerini bulacak, ben buna inanıyorum.”


Haber Kaynağı : H. Deniz Yılmaz

Eylem Tok Özer Aci Timur Cihantimur Oğuz Murat Acı