Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Fatih altaylı 'Eline sağlık' paylaşımına ilişkin konuştu

Gazeteci Fatih Altaylı, 'Şehitlere rahmet Filistin’e destek yürüyüşü'nde tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir adlı vatandaşın yumruklanması olayının ardından yaptığı “Eline sağlık” paylaşımına açıklık getirdi.

Fatih altaylı 'Eline sağlık' paylaşımına ilişkin konuştu

Hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Fatih Altaylı, yazdıktan sonra sildiği 'eline sağlık' paylaşımının ardından ilk kez açıklama yaptı.

"BEN KİM NE ANLAYACAK ONU GÖRMEYE ÇALIŞIYORUM"

Paylaşımına ilişkin konuşan Altaylı, "Olaylar olmaya başlayınca tek bir şey söyledim. Elinize sağlık. Hiçbir özne yazmadan. Hatta bunu yazarken yanımda bir arkadaşım vardı. Dedi ki abi kimin eline sağlık? Dedim ki bak bakalım kim ne anlayacak bundan. Yumruk atanın eline sağlık olabilir, yumruk atanı yakalayanların eline sağlık olabilir. Herkesin olabilir. Bir anda ne kadar adam varsa ortaya döküldü ve sanki ben yumruk atana eline sağlık diyormuşum gibi. Halbuki ben hiçbir şey demiyorum. Ben kim ne anlayacak onu görmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğramıştı.

Söz konusu olay kısa sürede gündem olurken Fatih Altaylı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda yumruk atan E.A'ya yönelik "eline sağlık" paylaşımında bulunmuştu. 

Paylaşımı sonrasında büyük tepki çeken Fatih Altaylı kısa süre içerisinde paylaşımını kaldırmak zorunda kalmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Altaylı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı saldırı soruşturma Tevhid bayrağı