Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Funda Arar hayranlığını traktörle tarlaya kazıdı

Sanatçı Funda Arar'a büyük hayranlık duyan genç çiftçi, traktörüyle tarlasına sevdiği sanatçının ismini yazdı. Yaklaşık 10 yıl önce Arar'ın konserine katılan genç çiftçi, "Allah’ın izni ile bu hayranlığım bir ömür devam edecek” dedi.

Funda Arar hayranlığını traktörle tarlaya kazıdı

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, yaklaşık 10 yıl önce gittiği bir konserde Funda Arar’a büyük hayranlık beslemeye başladı. Arar ile birkaç kez yan yana gelip fotoğraf çektirme fırsatı yakalayan Şahin, en son tarlasını traktörle sürerken Funda Arar’ın ismini yazdı.

'FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİM'

Tarlaya isim kazımanın oldukça zorlu bir süreç olduğunu belirten Atakan Şahin, “Hayranlığım, 2015 yılında Funda Arar’ın Serik’te bir konseri olmuştu, orada başladı. Konser verdiği yerlere gidiyordum. Daha sonra bu hayranlığımı göstermek için traktörle yazı yazıp farkındalık oluşturmak istedim. Traktörle tarla içerisinde özenle yazdık. Kolay gibi görünse de yapması zor bir iş" dedi.

'SON NEFESİME KADAR SÜRECEK'

Sanatçıya olan hayranlığının bir ömür boyu süreceğini belirten Şahin, "Funda Arar’a bu hayranlığım son nefesime kadar devam edecek. Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam 1 günümü aldı. Önce krokisini çıkardık ve ona göre planladık. Traktörün pulluk kısmıyla yazdım, tanıdığım fotoğrafçı arkadaşım da dronla çekim yaptı ve ortaya güzel bir şey çıktı. Funda Arar’a ve ailesine buradan sağlıklı uzun ömür diliyorum. Ekip arkadaşlarına selamlarımı gönderiyorum. Allah’ın izni ile bu hayranlığım bir ömür devam edecek” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

tarla Funda Arar