Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gözaltında tutulan Engin ve Dilan Polat çiftine dair yeni gelişme

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla uzun zamandır Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti saat 23.00'te doktor kontrolünden geçti.

Gözaltında tutulan Engin ve Dilan Polat çiftine dair yeni gelişme

12punto.com.tr / Müslim SARIYAR

İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan Polat çift ve beraberindekiler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat'ın da olduğu şüphelilerle ilgili "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çitinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından ön inceleme raporu hazırlandı.

17 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Çalışmasını tamamlayan ekipler, kimliklerini belirlediği 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa'da toplam 43 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün'ün de olduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇTİLER

Saatlerdir gözaltında tutulan Engin Polat ve Dilan Polat, saat 23.00'te doktor kontrolünden geçti. 

Polatlar doktor kontrolünün ardından tekrar Emniyet'e  götürüldü

 


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat doktor gözaltı İstanbul KAP