Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Havaya ateş açan AKP’li başkanın oğlu gözaltında

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım dün gece silahıyla havaya ateş açtı. Polis ekipleri olay yerine gelmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmadığı belirtildi. Valilik ise şahsın gözaltına alındığı açıkladı.

Havaya ateş açan AKP’li başkanın oğlu gözaltında

Daha önce AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları arasında yaşandığı ileri sürülen yumruklu kavgayla gündeme gelen AKP Elazığ İl Başkanlığı şimdi de silah vakasıyla gündeme geldi.

POLİS İŞLEM YAPAMADI

Sözcü gazetesinden Evren Demirdaş haberine göre, AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım, dün gece saatlerinde merkeze bağlı Ataşehir Mahallesi’nde sebebi bilinmeyen bir gerekçeyle havaya ateş etti. Olay sonrası mahalleye polis sevk edildi. Ancak olay yerine gelen polislere herhangi bir işlem yaptırılmadığı öğrenildi.

AKP’Lİ BAŞKANDAN 'İŞLEM YAPILDI' İDDİASI

Haberimizin ardından AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yaptığı açıklamada, “Polislerin işlem yapmadığı söylemimiz doğru değil. Olay sonrasında oğlum gözaltına alınmış savcılığa çıkartılmış tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır” ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım’ın karıştığı silahlı olayın gündem olması sonrasında Elazığ Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “20.07.2024 günü saat 22.15 sıralarında ilimiz Cumhuriyet Mahallesi Tofaş kavşağında bir araçtan havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine emniyet güçlerimizce ivedilikle çalışma başlatılmış ve aynı gün bahse konu olan araç ve şüpheli şahıs olayda kullandığı ateşli silah ile yakalanmış ve cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır. Şüpheli M.S.Y. isimli şahıs 21.07.2024 günü genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 SKM nedeniyle sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Elazığ Mustafa Seccad Yıldırım Şerafettin Yıldırım