Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmailağa Cemaati’nden Acun Ilıcalı için boykot çağrısı: Zulme tek kelime ses çıkaramıyor

İsmailağa Cemaati, Acun Ilıcalı ve sahibi olduğu TV 8 kanalı için boykot çağrısı yaptı. Gerekçe olarak Ilıcalı'nın Gazze olaylarına sessiz kaldığı ve televizyon kanalında İsrail destekçisi firmaların reklamlarına yer vermesi gösterildi.

İsmailağa Cemaati’nden Acun Ilıcalı için boykot çağrısı: Zulme tek kelime ses çıkaramıyor

İsmailağa Cemaati, İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik düzenlediği saldırılara sessiz kaldığı ve sahibi olduğu TV 8 kanalında İsrail destekçisi firmaların reklamlarına yer verdiği iddiasıyla Acun Ilıcalı’yı hedef aldı.

Cemaatin sosyal medyada öne çıkan isimlerinden biri olan, Müdafa-i İslam adlı grubun lideri Erdem Özveren, TV 8'in boykot edilmesi çağrısında bulundu.

"ZULME TEK KELİME SES ÇIKARAMIYOR"

Özveren, TV kanalında yayınlanan "Master Şef" programının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun kanalda bir temizlik markasının reklamını yaptığı videodan görsele yer verdiği paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Muhabirlikten medya patronluğuna, İngiltere'de futbol kulüplerini satın almaya kadar uzanan Acun Ilıcalı ne hikmetse bunca bebek çocuk katledilirken zulme tek kelime ses çıkaramıyor! Aynı Acun'un kanalı boykot edilen markaları kanalında reklam ediyor."

Özveren paylaşımını "#Tv8Boykot" etiketiyle tamamladı.


Özveren bir başka paylaşımında da yine aynı programın jürilerinden Mehmet Yalçınkaya'nın İsrail ürünü olduğunu öne sürdüğü bir cips markasının reklamını TV 8'de yapmasına tepki gösterdi.

"FİLİSTİN İÇİN DESTEĞİ BULUNMAYAN ACUN ILICALI BOYKOT EDİLMELİ"

Özveren bu paylaşımında da TV 8'e boykot çağrısını "Sosyal medyada insanlar günlerdir soykırımcı İsrail'in ürünlerini boykot etmek için uğraşırken Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 bangır bangır İşgalci İsrail mallı Doritos'u övüyor! Filistin için bir henüz bir desteği de bulunmayan Acun Ilıcalı ve TV 8 boykot edilmeli!" diyerek dile getirdi.



Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Erdem Özveren İsmailağa Cemaati