Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5250
Dolar
Arrow
34,2450
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2922,0000
BIST
Arrow
9.109

İsrail Güçleri Gazze ve Batı Şeria'da saldırılarına devam ediyor: Ölü sayısı 18 bin 787'ye yükseldi

İsrail güçleri, Gazze ve Batı Şeria'da devam eden saldırılarını sürdürdü, bu saldırılarda ölü sayısı 18 bin 787'ye ulaştı ve son 24 saatte 179 yeni ölüm bildirildi. Filistin Kızılayı, Han Yunus'un merkezine yönelik İsrail topçularının saldırısını rapor etti ve durum, Filistinli silahlı gruplar ile İsrail güçleri arasında çatışmaların devam ettiği gerilimli bir halde bulunuyor. Çatışma, geniş çaplı hasara, yerinden edilmelere ve kayıplara neden oldu. Ayrıca, İsrail askerleri Batı Şeria'da bir camiyi işgal ederek hoparlörlerden Yahudi dualarını okudu.

İsrail Güçleri Gazze ve Batı Şeria'da saldırılarına devam ediyor: Ölü sayısı 18 bin 787'ye yükseldi

İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'daki saldırılarında can kaybı artıyor.

İsrail, Gazze ve Batı Şeria'da sivilleri hedef alan saldırılarını sürdürüyor. Saldırılarda en az 30 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu, sivil altyapıyı da hedef alıyor.

İsrail güçleri, Cenin kentine düzenlediği baskınlarda ise biri çocuk 3 Filistinliyi öldürdü. Baskınlarda, Cenin Mülteci Kampı da ağır hasar gördü.

İsrail askerleri, Cenin Mülteci Kampı'nda 20 evi patlayıcılarla hedef aldı. Saldırılarda, evlerde yaşayan siviller yaralandı.

İsrail ordusu, Kemal Advan Hastanesi'nde yaralıların tedavisini engelledi. Hastaneyi kuşatan askerler, sağlık personeline müdahale etmesine izin vermedi.

Cenin'de bir camiyi işgal ederek hoparlörlerden Yahudi duası okudu. Camideki Filistinliler, askerlerin saygısızlığına tepki gösterdi.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze ve Batı Şeria'da 3 bin 714 öğrenciyi öldürdü. Saldırılarda, yüzlerce okul da tahrip edildi. Gazze'nin güneyindeki çatışmalarda ise bir İsrail askeri öldürüldü. Toplam Filistin Ölü Sayısı 18,787 olarak kaydedildi.

İsrail'in saldırıları uluslararası hukuku ihlal ediyor. Gazze ve Batı Şeria'daki saldırıları, uluslararası hukuku ihlal ediyor. Saldırılarda, siviller ve çocuklar hedef alınıyor. İsrail ordusu, sivil altyapıyı da tahrip ettiği bildirildi.


Haber Kaynağı : AA

İsrail Ordusu Gazze Şeridi Gazze