Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul'da olumsuz hava koşulları can aldı

İstanbul Valiliği, kentte etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle yaşanan olayları sıraladı. Açıklamada, "Kağıthane ilçesi Emniyet evleri mahallesi Büyükdere caddesinde direk devrilmesi sonucu yaralanan vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir." denildi.

İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul'da olumsuz hava koşulları can aldı

İstanbul Valiliği, kentte yaşanan olumsuz hava koşulları sonrası meydana gelen olayları sıraladı. 1 kişi direk devrilmesi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Valiliğin açıklaması şöyle:

"Kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle İstanbul’da yaşanan olaylar 29.11.2023 saat 13.00 itibariyle şu şekilde sıralanmaktadır:

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen havalimanında seferler planlandığı şekilde devam etmektedir. 

İDO 7, BUDO 5 olmak üzere toplam 17 sefer olumsuz hava koşulları sebebi ile iptal edilmiş, boğaz trafiği iki yönlü trafiğe kapatılmıştır.

Ekiplerimiz, İstanbul genelinde 9 su baskını, 27 çatı uçması, 43 ağaç devrilmesi, 1 toprak kayması, 66 tehlike arz eden parça ve 2 direk devrilmesi olmak üzere toplam 148 olaya müdahale etmiştir. 

Saat 01.07 de Bakırköy İlçesi Zeytinburnu sahilinde ‘’Kadriye Ana’’ isimli yakıt yüklü gemi kıyıya yakın bölgede karaya oturmuş olup, gemi mürettebatı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edilmiştir. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. 

FIRTINA CAN ALDI

Saat 02.44 de Kağıthane ilçesi Emniyet evleri mahallesi Büyükdere caddesinde direk devrilmesi sonucu yaralanan vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. 

Saat 10.42 de Eyüpsultan İlçesi Esentepe mahallesi Gaziosmanpaşa caddesi üzeri inşaat alanında meydana gelen toprak kayması sonucunda 3 adet gece kondu tedbir amaçlı boşaltılmış, evlerde yaşayan vatandaşlar otellere ve misafirhanelere yerleştirilmiştir."


Haber Kaynağı : 12punto

BUDO boğaz eyüpsultan fırtına İstanbul Valiliği kuvvetli yağış Sabiha Gökçen Havalimanı