Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.671

İstanbul'da 3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz bulundu: 'Narin olayından sonra...'

Türkiye, Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetine ağlarken İstanbul'da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz'ın 3 günden beri kayıp olduğu ortaya çıktı. Sevda Yılmaz’ın babası Sedat Yılmaz, "Narin olayından sonra herkesten şüpheleniyorum” diyerek yetkililere seslendi. Son olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğle saatlerinde Sevda'nın bulunduğunu açıkladı.

İstanbul'da 3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz bulundu: 'Narin olayından sonra...'

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün cansız bedeni Eğertutmaz deresi yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi toprağa verildi.

Narin Güran'ın ardından bir kayıp haberi de İstanbul'dan geldi.

Sözcü'den Fırat Fıstık'ın haberine göre; 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, 6 Eylül Cuma günü dedesinin yanından “Babama gideceğim” diye ayrıldı. Yılmaz’ın annesi ve babası ayrı olduğundan velayeti annesindeydi. Fakat baba ve annenin arasında herhangi bir sıkıntı olmadığından sık sık babasına da gittiği belirtildi.

'HİÇBİR OLUMSUZ DURUM YOKTU'

Sevda Yılmaz’ın babası Sedat Yılmaz, Avcılar Çocuk Büro Amirliği’ne başvurdu. Sedat Yılmaz, kızının telefonunun da cuma gününden itibaren kapalı olduğunu belirtti ve ifadesinde şunları söyledi: 

“Sabah dedesinin yanından babamın yanına gidiyorum diyerek çıkmış. Evden çıkarken üzerinde hangi elbiseler varmış bilmiyorum. Daha önce hiç böyle bir durum yaşanmamıştı. Evden kaçma gibi bir durum söz konusu olmadı. Aile içerisinde de olumsuz bir durum yok. Kayıp olarak aranıp bulunmasını ve ailesine teslim edilmesini istiyorum”

Baba Sedat Yılmaz, “Özellikle Esenyurt-Avcılar arasında sahilde bir arkadaşıylaymış. Daha sonra onun yanından da ayrılıyor babama gideceğim diyerek. Normalde de zaten gelip bende kalırdı” dedi. 

'NARİN OLAYINDAN SONRA HERKESTEN ŞÜPHELENİYORUM'

Yılmaz, “Narin olayından sonra herkesten şüpheleniyorum” derken yetkililere çağrıda bulunarak şunları kaydetti: 

“Bu sabah da yine karakola gittim kayıp ilanları için. Karakolda sürekli olarak bana ‘Bulunur, edilir’ deniyor. Ama geçiştirildiğimi düşünüyorum. Yetkililerden bir an önce harekete geçilmesini talep ediyorum.” 

SEVDA BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğle saatlerinde Sevda'nın İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunduğunu açıkladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Sevda Yılmaz Narin Güran narin güran cinayeti