Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İYİ Parti'nin anketlerde yüksek çıkması için Ümit Dikbayır para teklif etti iddiası

Avrasya Araştırma Eski Başkanı Kemal Özkiraz, Ümit Dikbayır'ın İYİ Parti'nin anketlerde yüksek çıkması için para teklif ettiğini iddia etti.

İYİ Parti'nin anketlerde yüksek çıkması için Ümit Dikbayır para teklif etti iddiası

Avrasya Araştırma Eski Başkanı Kemal Özkiraz, Tele 1 TV ekranlarında İYİ Parti hakkında kritik bir iddiada bulundu. Özkiraz, Ümit Dikbayır'ın, İYİ Parti'nin anketlerde yüksek çıkması için kendisine para teklif ettiğini açıkladı.

"MERAL AKŞENER'İN SELAMIYLA ÜMİT DİKBAYIR BANA PARA TEKLİF ETTİ"

Ülkü Çoban'ın, "Ümit Dikbayır, para ile ilgili konuyu gündeme getirerek bu bağlamda o konuda temiz değilse kendisini de tehlikeye atmış olmuyor mu?'' sorusuna cevap veren Özkiraz şu ifadeleri kullandı:

"Muhtemelen hepsi elden alınmıştır, hiçbiri resmi değildir. Biraz önce Ahmet Özer, anket şirketlerine elden verilen paralardan bahsetmişti. Evet, İYİ Parti bana böyle bir teklif yapmıştı. Hem de Ümit Dikbayır yapmıştı Meral Akşener'in selamıyla. Ben bunu o dönemde kabul etmedim. Hatta 'WhatsApp' mesajıyla reddetmeyi tercih ettim. Benim anketlerimde yarın istemedikleri sonuç çıkarsa Kemal Özkiraz bizden para istedi diyemesinler diye reddettim.

"ANKETLERDE ANA MUHALEFET GÖSTERMEMİ İSTEDİ"

Sakarya'da Dikbayır beni yemeğe davet etti. Bana çok yüksek miktarda aylık ödeme yapılacağını söyleyerek anketlerde İYİ Parti'nin yüksek çıkarılmasını hatta Temmuz ayından sonra ana muhalefet partisi olarak gösterilmesini istedi."


Haber Kaynağı : 12punto

Anket araştırma İYİ Parti Kemal Özkiraz Meral Akşener Ümit Dikbayır