Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/kacarken-polis-aracina-carpan-azili-hirsizlar-yakalandi-2923

Kaçarken polis aracına çarpan azılı hırsızlar yakalandı

İstanbul’un 11 ayrı ilçesinde iş ve plaka hırsızlığı yapan 3 kişilik hırsızlık şebekesi son işlerinde yakayı ele verdi. Güngören’de girdikleri işyerinde hırsızlık yaptıktan sonra kaçan şebeke ile polis arasında kovalamaca başladı. İki polis aracına ve bir sivil araca çarptıktan sonra yakalanan hırsızların 18 ayrı olayı ortaya çıktı.

Müslim SARIYAR/ 12punto.com.tr 

Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Nadide Caddesi'nde A.C.’ye ait tekstil firmasında hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, hırsızlık yapan şüphelilerin kaçtığını gördü.

EKİP OTOSUNA ÇARPTILAR

Kaçan hırsızların ardından Güngören’de haraketli saatler yaşandı. Kovalamaca sonucu hırsızlar bir sivil araç ve iki polis aracına çarptı. Kovalamaca sonucu Bayram E(26),Eyüp A(29) ve Bektaş Y.(21) adlı hırsızlar suçüstü yakalandı.

AZILI HIRSIZLAR ÇIKTI

Yakalanan 3 hırsızlık şebekesi incelenmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği’ne teslim edildi. Yapılan çalışmada yakalanan 3 şüphelinin , günlerdir polis tarafından aranan azılı hırsızlar olduğu ortaya çıktı. İncelemede hırsızların, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Fatih, Kağıthane, Ümraniye, Esenler, Eyüp, Küçükçekmece ve Sultangazi ilçelerinde meydana gelen 9 iş yerinde hırsızlık ve 9 plaka hırsızlığı olmak üzere toplam 18 ayrı olayının failleri olduğu saptandı.

TUTUKLANDILAR

18 ayrı olaya karıştıkları belirlenen şüphelilerden Bayram E.’nin 62, Eyüp A’nın 22 ve Bektaş Y.’nin ise 15 suç kaydı olduğu öğrenildi. Yapılan soruşturma kapsamında şebekenin hırsızlık olaylarına ait güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, savcılığın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan 3 şüpheli cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : 12punto