Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Kılıçdaroğlu'ndan TFF'nin yeni başkanı Hacıosmanoğlu'na dair değerlendirme

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TFF Genel Başkanlık TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda gerçekleşen başkanlık seçimini İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kazanmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan TFF'nin yeni başkanı Hacıosmanoğlu'na dair değerlendirme

Kılıçdaroğlu, TFF Genel Başkanlık seçimlerinde Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından sert bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Türk futbolu; mafya özentilerinin, sarayın veya sarayın damadının ağzının içine bakanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir" dedi.

TFF'nin yeni başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun teşekkür konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek başlaması ve "Sayın Cumhurbaşkanımızla dost olmanın şerefini yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, bugün iktidarda, yarın iktidardan düşse bile benim ağabeyim olarak her zaman yanımda olacak. Böyle bir konu olsa 'İbrahim sen ne yapıyorsun?' derdi. Cumhurbaşkanımızın hakkını teslim edelim. Onu kullananları, zor durumda bırakanları futbol ailesinden attığımız için bu konuda bize destek veren sağduyulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum." ifadelerini kullanması tepkileri de beraberinde getirdi.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamasına tepki gösteren bir isim de Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sarayın gölgesi Türk futbolundan kalkmadı' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Sarayın gölgesi Türk Futbolundan kalkmadı!

Sevgili dostlar, tek adamın güdümünde olmayan, futbolumuza katkı sunacak, hiçbir yere bağlı olmadan adil bir başkanlık yürütecek adayların, baskılarla ve şantajlarla el çektirildiği bu seçim, sanmayın ki bir değişimdir…

Türk futbolu; mafya özentilerinin, sarayın veya sarayın damadının ağzının içine bakanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir.

Giden neyse gelen de odur!

Toplumu seçeneksiz bırakan bu oligarşik yapı yıkılana kadar mücadelemiz devam edecek.

Kurtların kuzu postuna büründüğü zor zamanlardan geçiyoruz…'


Haber Kaynağı : 12punto

aday Cumhurbaşkanı Erdoğan İbrahim Hacıosmanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu