Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.975

Laz Kızı'na müstehcen yayından 2 yıla kadar hapis istemi

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan ve 'Laz Kızı' olarak tanınan Gül Hatun hakkındaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Laz Kızı'na müstehcen yayından 2 yıla kadar hapis istemi

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan şüpheli Gül Hatun ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 'Laz Kızı' olarak bilinen Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı belirtildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'Tiktok' isimli sosyal medya platformu üzerinden 'lazkızı34' kullanıcı adıyla yayınlar yaptığı, bu yayın içeriğinde müstehcen yayınlara yer verdiği kaydedildi. Gül Hatun'un yayında 160 bin lira kazandığını belirttiği ancak olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattığı ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Gül Hatun'un savunmasına da yer verilen iddianamede, şüphelinin Tiktok'ta yayın açtığı ve takipçilerinden gelen hediyeleri nakit olarak kendi hesabına aktardığı belirtildi. Savunmasında bir süredir çalışmadığını, Ocak ayında yayınlanan görüntülerde takipçilerinden para talep ettiğini, özel bölgelerini açarak bunu para kazanmak için yaptığını söylediği ifade edildi. Gül Hatun, Tiktok'tan 30 bin lira kazandığını ve yaptıklarının suç olduğunu bilmediğini belirtti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı değerlendirilerek, şüpheli Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.


Haber Kaynağı : 12punto

Hapis cezası Laz kızı TikTok