Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Mansur Yavaş cephesi, Gülbin Tosun olayında ne düşünüyor?

Mansur Yavaş'a yakın kaynaklar, NOW TV sunucusu Gülbin Tosun'un görevden alınmasıyla ilgili iddialarına açıklık getirdi.

Mansur Yavaş cephesi, Gülbin Tosun olayında ne düşünüyor?

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun'un, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik bir tweeti nedeniyle işine son verildiği iddia edilmişti. 

Gülbin Tosun, Başkan Yavaş’ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, "Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" ifadelerini kullanmıştı.

ZORUNLU İZNE ÇIKARILDI

Bu paylaşımının ardından Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zorunlu izne çıkarıldığını ve henüz işten çıkarılmadığını belirtti. Hayvan hakları konusunda geri adım atmayacağını vurgulayan Tosun, takipçilerine destek mesajları için teşekkür etti.

Kısa Dalga'nın haberine göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yakın kaynaklar ise olayla ilgili açıklama yaptı. Kaynaklar, Tosun’un zorunlu izne çıkarılması veya işten çıkarılmasının belediye ile bir bağlantısı olmadığını ifade etti. Yavaş’a yakın kaynaklar, Tosun’un işine son verilmesi iddialarının, sunucunun tweet’lerine verdiği yanıtlardaki üslup ile ilgili olabileceğini belirtti.

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Gülbin Tosun Mansur Yavaş