Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli lodos uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yarın Marmara'nın batısıyla Kuzey Ege'de kuvvetli lodos bekleniyor.

Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli lodos uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve bu illerin yüksek kesimlerinde ise zaman zaman kısa süreli fırtına beklendiğini bildirdi. Yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın batısıyla Kuzey Ege'de kuvvetli lodos bekleniyor.

Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden eserek Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli, zaman zaman fırtına, Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde ise kuvvetli şekilde eseceği tahmin ediliyor. Ayrıca, bu illerin yüksek kesimlerinde zaman zaman kısa süreli fırtına etkisi görülebilir.

Pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli lodos nedeniyle ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir. Ayrıca, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı da tedbirli olunması önerilmektedir.

 

 


Haber Kaynağı : AA

Ege Denizi fırtına Meteoroloji Genel Müdürlüğü