Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Marmara'da kayıp denizcilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Marmara Denizi'nde batan Batuhan gemisinin mürettebatından 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi verildi. Toplam can kaybı sayısı 2 oldu.

Marmara'da kayıp denizcilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Marmara Denizi'nde su alarak batan Batuhan gemisiyle ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Geçen hafta yaşanan olayda, geminin mürettebatından bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Bugün, makine dairesinde bir başka mürettebat üyesinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Şu anda 4 kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Marmara Denizi'nde battığı fırtına sebebiyle batan kuru yük gemisi, SAS (Sualtı Savunma Grup Komutanlığı) komandoları tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu kişinin, gemi batarken eşine video gönderen Hüseyin Tutuk olduğu belirlendi.

Batuhan A. isimli kuru yük gemisi, 15 Şubat'ta İmralı açıklarında fırtına nedeniyle battı. Geçtiğimiz günlerde bölgede faaliyet gösteren Deniz Kuvvetleri'ne ait balık adamlar, asansör yardımıyla 51 metre derinliğe inerek Zeynep Kılınç'ın cansız bedenine ulaştı. Bugün gerçekleştirilen dalışta ise, kazan dairesinde başka bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu kişinin Hüseyin Tutuk olduğu tespit edildi. Tutuk'un cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

Marmara mürettebat