Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Melisa Sözen’den linç tepkisi: ‘Terör örgütünün övgüsü yok, IŞİD’le savaşan ajanı canlandırdım’

Fransa'da yayınlanan bir dizide terörist rolü oynadığı iddiasıyla sosyal medyada hedef haline gelen Melisa Sözen, eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Melisa Sözen’den linç tepkisi: ‘Terör örgütünün övgüsü yok, IŞİD’le savaşan ajanı canlandırdım’

Fransa’nın 2015 yapımı ünlü polisiye dizisinde terörist rolü oynadığı iddia edilen Melisa Sözen, sosyal medyada yaşadığı eleştirilere yanıt verdi. Sözen, dizideki rolü hakkında açıklamalarda bulundu. 

Melisa Sözen, dizinin gizli saklı bir iş olmadığını, 2015 yılında Fransa’da yayınlanmış ve 2017’de kendisinin de rol aldığı sezonun Deaş’la (IŞİD) savaşan çift taraflı bir ajanı canlandırdığını belirtti. Sözen, dizide herhangi bir terör örgütünün övülmediğini söyledi.

25 yıllık oyunculuk kariyerinde çeşitli eleştirilerle karşılaştığını belirten Sözen, özellikle gençlerin ve duygusal olarak hassas olanların internet zorbalığıyla baş etmesinin zor olduğunu ifade etti. 

Eleştiriler ve iftiralarla baş etme konusunda deneyim sahibi olduğunu belirten Sözen, bilgilerin doğruluğunu kontrol etmenin ve linç kültüründen uzak durmanın önemine dikkat çekti.

Melisa Sözen, "Ne yazık ki bilginin doğruluğunu ve nereden geldiğini dahi düşünmeden, kontrol etmeden inanmak çağımızın kara deliklerinden biri. Linç kültürü de öyle. Bunun bir parçası olmayın, kendinizin ve etrafınızdaki insanların internet zorbalığı ile duygusal şiddet yaşamasına izin vermeyin. Ben vermeyeceğim" dedi.




Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Melisa Sözen Fransa