Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mesut Yar Datça Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Daha önce Sözcü TV'den ayrıldığını duyuran, gazeteci ve sunucu Mesut Yar, 10 Aralık 2023 tarihinde CHP Datça İlçe Başkanlığı'na giderek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Mesut Yar Datça Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Gazeteci ve sunucu Mesut Yar 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

"MÜCADELE ETMEK İSTİYORUM"

Mesut Yar, yaptığı açıklamada, "Datça, benim için çok özel bir yer. Datça'da doğdum, büyüdüm ve çocukluğum burada geçti. Datça'yı çok seviyorum ve Datça için çalışmak istiyorum. Datça'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mücadele etmek istiyorum" dedi.

Yar, Datça'nın doğal güzelliklerinin korunması, turizmin geliştirilmesi, eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, istihdam ve sosyal yardımların artırılması gibi konularda projeleri olduğunu söyledi. Yar, ayrıca, Datça'nın kültürel ve tarihi mirasının korunması için de çalışmalar yapacağını ifade etti.

SÖZCÜ'DEN NEDEN AYRILDI?

Gazeteci ve sunucu Mesut Yar, 3 Aralık 2023 tarihinde Sözcü TV'de yayınlanan Sabahın Sözcüsü programında yaptığı açıklamada, kanaldan ayrıldığını duyurmuştu

Yar, açıklamasında, "Yayıncı kuruluşun benimle ilgili bazı kararlar aldığını ve bu kararların programımın formatını ve içeriğini olumsuz yönde etkileyeceğini düşündüğüm için bu kararı aldım" dedi.

Yar, açıklamasında, kanalın kendisine, programın süresini kısaltma, konuklarını belirleme ve gündemi belirleme konusunda daha fazla sınırlama getirmeye çalıştığını belirtti. Yar, bu kararların programının bağımsızlığını ve kalitesini tehdit ettiğini düşündüğünü ifade etti.

Yar, kanalın en popüler programlarından biri olan Sabahın Sözcüsü'nün sunuculuğunu yapıyordu. Yar'ın ayrılmasının ardından programın devam edeceği veya başka bir sunucuyla yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.


Haber Kaynağı : 12punto

2024 yerel seçim CHP Sözcü TV Mesut Yar