Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, CHP lideri Özel’e böyle yanıt verdi: ‘Şapşik seninle çok eğleneceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Devlet beye bir şey söylemek isterim. O ikisi, bütün örgütün yaka silktiği o ikisi… O ikisinin partideki konumundan duyulan rahatsızlığın fakındayım" sözüne cevap veren MHP'li İzzet Ulvi Yönter, “Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, CHP lideri Özel’e böyle yanıt verdi: ‘Şapşik seninle çok eğleneceğiz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü TBMM Grup Toplantısını iptal ederek bir basın toplantısı düzenlemişti.

Bahçeli basın toplantısında ‘kara kaplı defteri’ açmış ve medyaya da yansıyan, MHP’nin takibe aldığı gazeteci, akademisyen, siyasetçi ve eski emniyet görevlisi 154 kişi hakkında konuşmuştu.

Bahçeli, "Bazı çevreler, 2024 yılı içinde MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir.

Şu görmüş olduğunuz liste, kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl ve kimlerle konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem, hukuki nitelikli olacaktır” demişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Bahçeli’ye verdiği cevapta, geçmişte de göndermede bulunduğu MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ile Semih Yalçın’ı işaret etti.

Özel, "Devlet beye bir şey söylemek isterim. O ikisi, bütün örgütün yaka silktiği o ikisi… O ikisinin partideki konumundan duyulan rahatsızlığın fakındayım. O ikisi 154 kişilik isim listesi yazmış. Sayın Bahçeli bir hesaplaşma olacaksa siz önce vicdanınızla hesaplaşın" dedi.

X hesabından paylaşım yapan Yönter, Özel’e cevap verdi. Yönter, şunları söyledi:

“Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…”

MHP'Lİ İSİMLERDEN DE ÖZEL'E TEPKİLER GELDİ

MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk,

Dön içine bak… Özgür Özel, için çıfıt çarşısı... Fakat sen hâlâ iftira kayığın dan inememiş karanlık sularda kürek çekiyorsun ..ha bir şey daha var o ikisi kadar başına taş düşsün!

MHP İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Kaba,

Laf ebesi Özgür! Sen ükemiz aleyhinde pusuda mevzilenmiş terör siyasilerinin ve tacirlerinin kapıkulu askerisin! Boyundan büyük konuşan gereksiz siyasi bir garabetsin!! ÖZGÜR Türk adaleti ÖZELlikle senin gibi iftiracı ve kumpasçı bir zirzopa gereken dersi verecektir!


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Devlet Bahçeli İzzet Ulvi Yönter Semih Yalçın Özgür Özel