Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Müge Anlı'daki istismar olayı: Üvey kızlarına istismar eden Selahattin Yalnız tutuklandı

Müge Anlı'da ortaya çıkan istismar olayını Türkiye'nin gündemine otururken üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan sonrasında ise kızları yıllarca istismar ettiği belirlenen Selahattin Yalnız'ın tutuklandığı öğrenildi.

Müge Anlı'daki istismar olayı: Üvey kızlarına istismar eden Selahattin Yalnız tutuklandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yanında yaşadığı üvey kızlarına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan Selahattin Yalnız ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

NE OLMUŞTU?

Bir aile, Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına evden kaçan kızlarını bulabilmek için başvurdu.

Programa Muğla’dan katılan Selahattin Yalnız, üvey kızı ve yıllardır bakımını üstlendiği onun yakın arkadaşının kendilerine uyku ilacı vererek evden kaçtığını iddia etmişti.

Ailenin evlerinde yine üvey kızın yakın arkadaşı olan engelli bir kız daha bulunuyordu.

Programın sunucusu Müge Anlı, "Elimde görüntüler var, sen ne hakla buraya çıkıyorsun" diyerek şahsın gerçek yüzünü ortaya çıkardı:

"Gözünüz aydın Selahattin Bey, sen utanmadan benim stüdyoma geldin. Allah seni şaşırttı mı, yanılttı mı? Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyomu aramaya geldin, terbiyesiz adam. Senin bu kızlara neler yaptığını bütün videolar elimde.

Sen bu kızları bir de buraya nasıl aramaya geldin, ahlaksız. Nasıl aramaya geldin? Hangi akla hizmet? Sen bunu savcıya söyleyeceksin, hakime söyleyeceksin. Sen nasıl bu kızlara hem bu kadar istismar edip hem de bu stüdyoya gelip ararsın? Sana mı inanacağım? Elimde bütün videolar var, elimde bütün videolar var"

'NASIL BİR ANLAŞMA İSTİYORSUN?'

Şüpheli babanın, "Bize de gönderdiler. Ee biz onla konuştuk, anlaşma yoluna gelmeye çalışıyoruz.” ifadelerinden sonra çılgına dönen Müge Anlı, “Ne anlaşmasına geliyorsun? Ne anlaşmasına? Nasıl bir anlaşma istiyorsun sen? Sen nasıl bir anlaşma istiyorsun? Yapmadım deme, gözüme mi inanacağım, sana mı inanacağım? Elimde bütün görüntülerin var." diyerek sert çıktı.

Şüpheli babanın, "Videolar gerçek mi, onu bilsin." sözlerine çılgına dönen Müge Anlı, "Hadi oradan, hadi oradan. Ben 34 yıllık televizyoncuyum. Sen televizyonun düğmesini açmasını bilmezken ben televizyon programı yapıyordum. Beyefendi, ben neyin montaj, neyin kurgu olduğunu kusura bakma, anlayabilirim. Onlar montaj değil, hepsi gerçek, gerçek onların" dedi.

14 yaşından beri üvey baba tarafından tecavüze uğrayan kızların annesinin kızlarını savunmaması ve olayları bildiği halde hiçbir şey yapmaması yurttaşları çileden çıkardı.


Haber Kaynağı : 12punto

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı Selahattin Yalnız Cinsel istismar istismar

İlgili Haberler