Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Ağırel: İçişleri Bakanlığı beni arayarak gerekenin yapılacağını bildirdi

Sosyal medya üzerinden ailesine ve kendisine tehditte bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan gazeteci Murat Ağırel, İçişleri Bakanlığı'nın soruşturmayla ilgilendiklerini duyurdu.

Murat Ağırel: İçişleri Bakanlığı beni arayarak gerekenin yapılacağını bildirdi

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine ve ailesine gelen tehdit mesajlarının ardından suç duyurusunda bulunmuştu. Ağırel, İçişleri Bakanlığı'nın yetkilileri kendisini arayarak dün gece itibarıyla soruşturmaya başlanıldığını belirtti.

"GEREKENİN YAPILACAĞINI BİLDİRDİ"

Ağırel'in açıklaması şu şekilde:

"Bugün İçişleri Bakanlığı yetkilileri aradı. Ailem hakkında yapılan ahlaksız paylaşımlar ile ilgili soruşturmaya dün gece itibari ile başlanıldığını, sadece küfür edenler değil hedef gösteren, tehdit eden tüm hesapların tespit edildiğini ve gerekenin yapılacağını bildirdi.

Sayın Bakan'a, yetkililere ve ahlaksızlığa sesiz kalmayan herkese teşekkür ederim."


NE OLMUŞTU?

Murat Ağırel, sosyal medya üzerinden kendisine gelen mesajları paylaşarak, "Karıma, kızıma, çocuklarıma tecavüz edeceklermiş. Benim kafama sıkacaklarmış. 12 yaşındaki kızım için söylüyorlar bunu. Bunların hepsini ben Savcılığa bildirdim. Kız kardeşlerimi de hedefe koydular. Bunu yapan bir camianın taraftarı değil, onlar adına hareket ettiğini belirten örgütlü bir yapı. Sağolsun Sayın Savcımız bunun örgütlü bir yapı olduğunu; Telegram ve Whatsapp hesaplarının da kendi aralarında mesajlaştıklarının da tespit edilmesi gerektiğini bildirdi. Sağolsun Emniyet yetkilileri de o hesapların isimlerini aldılar." diye konuşmuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

gazeteci İçişleri Bakanlığı Murat Ağırel soruşturma tehdit