Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Naci Görür canlı yayında açıkladı: Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Naci Görür, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini söyledi.

Naci Görür canlı yayında açıkladı: Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür; Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde açıklamalarda bulundu.

FOX TV canlı yayınına katılan Görür, Cumhur İttifakı'nın AKP adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini açıkladı.

Görür, “Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti. Bizim için deprem konusu beka meselesi. Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer” ifadelerini kullandı.

"DEPREM KONUSU ÜLKENİN BEKA MESELESİ"

Görür, şunları dile getirdi:

Bizim birlikte başlattığımız, ülkedeki kentlerimiz depreme dirençli olsun el birliği ile bunu başaralım, depremde insanlarımız ölmesin kampanyasına Sayın Murat Kurum da dahil oldu. Göreve geldiğimiz takdirde ülkeyi depreme dirençli yapacak her türlü çalışmanın içinde olacağız dediler.

Sayın Kurum, bana danışmanlık teklif etti. Bu bir hayat meselesi. Her şeyden önce ülkenin beka meselesi. Eğer biz bu depremlerle ilgili gerekeni yapmazsak, hele ki Marmara Bölgesi deprem nedeniyle yıkılır, ekonomik açıdan çökerse, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve siyasi bağımsızlığı da tehdit altına girer. Omuz omuza, kol kola el birliği ile ülkemizi depreme hazırlamalıyız.

Murat Kurum da daha önce yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Naci Görür'ü aradım ve bilgi birikiminizden faydalanmak istiyorum dedim. Biz bu konuda sizinle çalışmak istiyoruz dedim. İnşallah kazandığımızda da böyle değerli bilim insanlarımızla birlikte hep birlikte irade ortaya koyacağız."


Haber Kaynağı : 12punto

Deprem Murat Kurum Naci Görür 6 Şubat