Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

Narin Güran cinayeti: Hediye Güran'ın ifadesinde 'katil ortaya çıktı' iddiası!

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" iddiasında bulunan yenge, Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes ile bir boğuşma içerisine girdiğini söyledi.

Narin Güran cinayeti: Hediye Güran'ın ifadesinde 'katil ortaya çıktı' iddiası!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Narin'in amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın ifadesine ulaşıldı.

"Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" iddiasını ortaya atan yenge Hediye Güran, Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve aralarında boğuşma geçtiğini gördüğünü söyledi.

"AHIRDA BOĞUŞMA OLDU"

Hediye Güran, ifadesinde Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın ahırda boğuştuğunu anlattı. 

Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki ısırık izlerinin de anneye ait olduğunu belirtti. Hediye Güran, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" diyerek şüpheleri artırdı.

"ASLINDA YENGE KATİLİN ENES OLDUĞUNU BURADA ANLATIYOR..."

Emekli polis İsa Altun, Sözcü TV'de katıldığı yayında açıklamalarda bulunurken Hediye Güran'ın bu itirafı sonrasında en güçlü senaryonun Narin'i ağabey Enes'in öldürmesi olduğunu aktardı:

"Anne, Enes'in kardeşini boğması üzerine bunu gördü ve Enes'i durdurmak için oğlunu ısırdı. Enes'in kolundaki ısırık izinin annenin olduğunu düşünüyorum. Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor. Soruşturma, kovuşturma aşamasına döndü. Bu aşamalardan sonra özellikle bugünden itibaren daha farklı şeyler konuşmuş olacağız. Yenge Hediye Güran'ın ifadeleri çok kritik. O detaylarda daha neler çıkacak bunları göreceğiz. Anne ile Enes arasında boğuşmanın hangi gün olduğu çok önemli. Failin Enes olduğunu anne ve amcanın diğer akrabaların da Enes'i korumak için uğraştığını düşünüyoruz."

Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin de anne Yüksel Güran'a ait olacağı ifade edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Fuat Güran Hediye Güran Narin Güran narin güran cinayeti Yüksel Güran