Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

Narin Güran'ın abisi Baran Güran'dan sosyal medya paylaşımı: 'Allah için yapmayın'

Narin Güran cinayeti ülkeyi derinden sarsarken abisi Baran Güran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Beni de düşünün; ne annem var yanımda, ne babam, ne de akrabalarım" ifadelerini kullandı.

Narin Güran'ın abisi Baran Güran'dan sosyal medya paylaşımı: 'Allah için yapmayın'

Narin cinayetiyle ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda.

Aralarında anne, baba ve kardeşlerin de olduğu toplam 23 kişinin sorgusu sürerken, Narin'in cansız bedeni, dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti.

'ALLAH İÇİN YAPMAYIN'

Narin'in cenazesi toprağa verildikten sonra da paylaşımlarına devam eden Baran'ın, gözaltındaki diğer aile üyeleriyle ilgili yaptığı açıklama ise dikkati çekti.

Abi Güran, söz konusu paylaşımda "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Allah için her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Beni de düşünün; ne annem var yanımda, ne babam, ne de akrabalarım" ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Narin Güran narin güran cinayeti Baran Güran