Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.926

Narin Güran'ın ağabeyinden Diyarbakır Barosu'na başvuru

Diyarbakır'da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Barosu, Narin’in abisi Baran Güran’ın davanın takibi için kendilerine başvuru yaptığını bildirdi.

Narin Güran'ın ağabeyinden Diyarbakır Barosu'na başvuru

Diyarbakır Barosu'nun açıklaması şu şekilde:

Narin Güran’ın abisi Baran Güran 16.09.2024 (bugün) tarihinde Baromuza başvuruda bulunmuştur.

Yazılı Başvurusunda “fail/lerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın, kardeşim Narin’in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesi ile olaya dair bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması ve adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosundan hukuki destek talebinde bulunuyorum” demiştir.

İlk günden beri dosyayı büyük bir titizlikle takip eden Baromuz müşteki sıfatına haiz olan Baran Güran’ı temsilen soruşturma dosyasına dahil olmuştur.

Diyarbakır Adliyesi önünde gazetecilere açıklama yapan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, "Narin olayında şüpheli olmayan tek aile bireyi abi Baran Güran, davanın takibi için Diyarbakır Baro Başkanlığı'na vekalet verdi" açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

cenaze Diyarbakır Barosu Başkanı Narin Güran soruşturma